De ce am ales să fac un blog ?

Păi, motive ar fi destule! Poate cel mai important de menționat ar fi acela că informațiile din zona penitenciarelor sunt la acest moment doar apanajul Administrației Naționale a Penitenciarelor și al sindicatelor. Fiecare cu propriile interese, cu mărețe scopuri și viziuni. Poate că e nevoie și de o altă opțiune pe care, voi cititorii, să o aveți la îndemână și să o folosiți dupa cum apreciați. Astfel, acest blog va exista doar atâta vreme cât vor fi oameni interesați să cunoască și o altă opinie.

Despre ce vom vorbi? Viața închisorilor este extrem de diversă, plină de dinamism, așa că, sigur, nu vom duce lipsă de subiecte. Puteți chiar voi să-mi sugerați sau să-mi trimiteți date, informații, păreri, opinii și, astfel, vom face împreună articolul.

Blogul va fi unul asumat, nu-mi voi ascunde identitatea și vom rămâne într-o zonă curată de injurii și atacuri nefondate ori lipsite de dovezi în susținerea argumentației.

Pentru că, deh, nu le știu eu pe toate, voi fi deschis la orice colaborare cu cei care lucreaza, sau au lucrat în sistemul penitenciar, astfel încât, să lărgim echipa redacțională și, totodată, să putem furniza articole la un nivel calitativ ridicat.

Așadar, ne vom lansa începând de astăzi cu opinii și sugestii pe diverse subiecte de interes.

3 gânduri despre „De ce am ales să fac un blog ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: