„Mai durează tati? Dureaaază…”

Bere | Bere Blonda Bucegi 2.5L | Oferta Pret | Viostel

Observam într-un articol anterior (https://wordpress.com/block-editor/post/penitenciarepesurse.com/64) cu referire la implementarea Deciziei ICCJ nr.51/2019, că lucrurile trenează parcă la nesfârșit.

Exact ca în celebra reclamă la bere( https://www.youtube.com/watch?v=wWmdiMWSrLo), polițiștii de penitenciare îl tot întreabă pe Întâiul-Stătător al sistemului: ,,Mai durează (tati) implementarea?” Răspunsul îl avem deja de mai bine de 8 luni de când Decizia nr.51/2019 a fost publicată și, totuși, nu se întâmplă nimic! Pesemne, chiar dureaaază!!!

Mai nou, circulă o vorbă prin târg, că Întâiul-Stătător, interpelat fiind de către sindicaliști aciuați prin str. Ghiculeasa, ar fi promis solemn că, azi, 12 oct. 2020, va lua măsuri împotriva celor care pun piedici în adoptarea unor soluții de implementare a Deciziei nr.51/2019 a ICCJ.

Totul a pornit de la faptul că, spune vorba târgului, membrii grupului de lucru constituit pentru implementarea Deciziei nr.51/2019, ar fi ajuns la câteva concluzii care nu sunt deloc agreate de către sindicate. Și, zor-nevoie, unii sindicaliști sătui de atâta tiki-taka din partea Întâiului-Stătător, au început un pressing sicilian, menit să-l determine să-și dea autogol și să-i pună la punct pe experții din grupul de lucru care și-ar fi permis concluzii în afara soluției cerute!

Însă, ce să vezi, când să rezolve lucrurile, tocmai a plecat într-un binemeritat cantonament pentru îmbunătățirea capacității de oxigenare după atâta stare de alertă și Covid…

Să încerce oare Întâiului-Stătător să îndeplinească promisiunile (a se citi – să bage mingea-n poartă) cu mâna înlocuitorilor săi (și cu riscul unui ditamai hențul)?

Sau să fie doar un dribling menit a amâna adoptarea unei decizii ?

Vom trăi și vom vedea!

Până atunci, s-auzim de bine și să sperăm că la întoarcere își va primi indemnizația aferentă cantonamentului plătită, bineînțeles, cu toate sporurile de prezență incluse!😁

Un gând despre „„Mai durează tati? Dureaaază…”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: