Ministrul Predoiu ambasador ?

InterContinental Washington DC - The Wharf | Luxury Waterfront Hotels in DC

În ultima vreme se înmulțesc zvonurile care spun că președintele Klaus Iohannis va numi un nou ambasador în S.U.A. în locul lui George Maior!

Schimbarea Administrației Trump în luna ianuarie 2021 va antrena, se pare, și o schimbare la nivel diplomatic din partea României.

Nu este un secret pentru nimeni că, ministrul Predoiu, are o relație excelentă cu președintele Klaus Iohannis, astfel că, nu ar fi deloc de mirare să-l vedem pe actualul șef al Justiției că ia drumul Washington-ului! Cred că cel mai bun semnal va veni după aceste alegeri când se vor produce nominalizările în noul guvern ca urmare a alegerilor de astăzi!

Cert este că în cercurile înalte ale politicii și diplomației românești numele lui Cătălin Predoiu este tot mai des exprimat când vine vorba despre postul de ambasador al României în Statele Unite! De altfel, ministrul Predoiu face parte din cercul foarte restrâns al miniștrilor Guvernului Orban care se bucură de încredere maximă din partea președintelui Klaus Iohannis, așa că, aceste zvonuri tind să capete o anumită greutate și veridicitate!

Vom trăi și vom vedea dacă se va ajunge, într-un final, la această nominalizare! Până atunci, să avem grijă de votul nostru și să nu-l risipim!

S-auzim de bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: