Se confirmă

După cum am anunțat încă de acum o săptămână, avocatul Alexandru Dimitriu, a fost numit vineri, de către primul ministru Cîțu, secretar de stat la Ministerul Justiției!

O altă informație pe care am publicat-o anterior și care se referea la consilierii ministrului de Justiție Stelian Ion s-a confirmat, de asemenea! Este vorba de numirea lui Valentin Ionescu,  analist economic, în funcția de consilier al ministrului Stelian Ion!

Această ultimă numire, pe care o apreciez ca foarte utilă și necesară, este una menită să dea coerență activităților de investiții în infrastructura sistemului judiciar! 

Numirea sa poate fi un câștig și pentru sistemul penitenciar pe care îl cunoaște binișor! Poate, astfel, vom observa în perioada următoare o dezmorțire a planurilor investiționale și la nivelul Administrației Naționale a Penitenciarelor! Moleșeala fostului ministru și ineficientul tiki-taka la „trecerea timpului” al Întâiului-Stătător a provocat, deja, o întârziere greu de recuperat pe actualul calendar de măsuri vizând îmbunătățirea condițiilor de detenție din penitenciarele românești, situație care-l va pune, astfel, pe actualul ministrul al Justiției într-o postură deloc confortabilă când va merge, în primăvară, la Strasbourg pentru a prezenta raportul de progres al României!

De altfel,  ministrul Stelian Ion a cam înțeles cum „stă treaba” pe la ANP și sunt convins că, foarte curând, va iniția procedurile de ocupare prin concurs a funcției de director general și a funcțiilor de director general adjunct!

S-auzim de bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: