Să zicem fără să spunem!

După încheierea discuțiilor de astăzi  dintre ministrul Justiției Stelian Ion  și reprezentanții sindicatelor prezente în fața MJ, a fost transmis către presă un comunicat!

Să ne minunam de atâta deschidere!!!

Ministrul Justiției, Stelian Ion, s-a întâlnit în această dimineață, la ora 9:00, cu reprezentanții sindicatelor (BNS și PUBLISIND, reprezentând inclusiv Poliția penitenciară, grefierii, personalul auxiliar din parchete și instanțe și consilierii de probațiune).

Liderii de sindicat i-au prezentat ministrului principalele lor doleanțe, iar ministrul a apreciat disponibilitatea acestora la o abordare directă și constructivă.

Discuțiile s-au axat pe problemele pe care le întâmpină angajații din autoritatea judecătorească și sistemul penitenciar, ministrul exprimându-și deschiderea de a avea un dialog permanent în viitor, în folosul salariaților și cetățenilor care beneficiază de munca acestora”, se precizează în comunicatul MJ!

Nu știu cine a elaborat acest comunicat, dar, se pare că, s-a straduit să nu spună nimic! Nu l-aș încadra nici măcar în șablonul „limbajului de lemn”! Rareori mi-a fost dat să citesc un comunicat atât de gol!

Să sperăm că, totuși,  discuțiile propriu-zise au fost ceva mai consistente!

Ne vom lămuriri curând!

S-auzim de bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: