Lupta începe

Cursa pentru ocuparea fotoliului de director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor a intrat pe ultima sută de metri!

Luni, 29 martie, începând cu orele 12, cei patru candidați rămași în cursă vor susține proba interviului! În cadrul acestei probe, punctul culminant, va consta în prezentarea proiectului managerial care ar trebui să furnizeze informațiile necesare cu privire la viziunea asupra sistemului penitenciar pentru următorii patru ani și, de asemenea, soluțiile identificate de către concurenți pentru problematica specifică!

Pentru ca marți, 30 martie, să se treacă începând cu orele 12, la evaluarea aptitudinilor manageriale ale candidaților! Fiecare dintre cei patru pretendenți beneficiază de atuuri după cum, de-a lungul carierei profesionale, au ars în ”marș forțat” ori ”mai temeinic și așezat” etapele necesare acumulării experienței profesionale.

Președintele comisiei de concurs a fost nominalizat dl Răzvan Horațiu Radu, secretarul general al Ministerului Justiției! Poate nu este deloc întâmplătoare această numire ținând cont de redutabila experiență a acestuia pe problematica CEDO/CPT ! Aviz concurenților!

Din partea Administrației Naționale a Penitenciarelor a fost desemnat ca membru în comisia de evaluare directorul Penitenciarului Baia Mare!

Așteptăm cu interes prezentările și, bineînțeles, rezultatele finale!

Așadar, lupta începe! Sperăm, neavând la acest moment niciun fel de temeri, într-un ”arbitraj” corect, obiectiv și axat pe soluțiile cu adevărat viabile și sustenabile oferite de către concurenți, astfel încât, să nu fie necesar pentru departajare ”VAR-ul”!😂

S-auzim de bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: