ANP-ul blochează pensionările?

Pe surse aflăm că, în cursul zilei de azi, 13.08.2021, directorii de unități au fost instructați ”să suspende rezoluționarea cererilor” de încetare a raporturilor de serviciu în vederea pensionării pentru cei clasați medical ”APT LIMITAT”!

Da, există o adresă scrisă și asumată în acest sens(n.a. nr. 47.837/ANP/13.08.2021)!

Doar că, o asemenea treabă, pe lângă faptul că pune directorii de penitenciare în pragul abuzului, va agita și mai mult spiritele în rândul ”pensionabililor” din sistemul penitenciar, iar zvonurile vor cuprinde repede ”locul de cafea” din unități!

Înțelegem cu toții lipsa acută de personal din unități, însă o asemenea măsură asumată este susceptibilă de a aduce atingere unor drepturi și libertăți ale polițiștilor de penitenciare!

Offf, cât de ușor se schimbă perspectiva odată cu poziția în statul de funcții!

Chiar, acum câteva minute, mă întreba cineva despre cum vor reacționa Sindicatele la această instrucțiune! Habar, nu am! Bănuiesc că, deh, după interesul de moment! De ce ar reacționa?! Pierd, oare, ceva? Nuuuuu(eventual, la capitolul încredere)! Iar, numărul de cotizanți trebuie, măcar conservat, dacă nu, sporit! Așa că…..

Dar, până la urmă, e bine să ne ferim să speculăm și doar vom consemna că există o asemenea adresă și instrucțiune trimisă directorilor!

S-auzim de bine!

Notă: bineînțeles, am și o copie a respectivei adrese, dar spre dezamăgirea unora, nu o voi publica, nu-i ok să dăm ”apă la moară” circarilor de ocazie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: