ANI la Iași

Aflăm dintr-un comunicat oficial că Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul a doi polițiști de penitenciare din cadrul Penitenciarului Iași.

Astfel, începând cu data de 06 martie 2019, polițistul de penitenciare Miton Constantin Iulian, ”se află în stare de incompatibilitate, întrucât,  deține și exercită simultan cu funcția publică cu statut special și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul unei societăţi comerciale, activitățile desfășurate de către acesta în sectorul privat fiind în legătură directă cu atribuțiile exercitate în calitate de funcționar public cu statut special, încălcând prevederile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003”.

De asemenea, Vranciu Andrei Genovel, polițist de penitenciare, ”în perioada 06 martie 2019 – 06 februarie 2020, s-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât,  a deținut și exercitat simultan cu funcția publică cu statut special și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul unei societăţi comerciale, activitățile desfășurate de către acesta în sectorul privat fiind în legătură directă cu atribuțiile exercitate în calitate de funcționar public cu statut special, încălcând  prevederile  art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003”.

Pe surse aflăm că aceștia ar fi desfășurat activități specifice asigurării ordinii la un club de noapte ieșean(bodyguarzi)!

S-auzim de bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: