Goliciunea politicianului român

Sursa: FOTO EVZ

Deunăzi într-un ziar de largă circulație apare la rubirca ”Păcăliciul zilei” o mai veche cunoștință de-a noastră! Nimeni altul decât deputatul de ALBA, Florin Roman, vajnicul bătător din gură de prin Parlament pe tema pensiilor de serviciu și, tot acela, care în mai toate aparițiile sale mediatice aruncă trombe de aiureli cu privire la pensia unui anumit fost director de penitenciar (n.a. procuror de meserie și director cu mandat la un penitenciar în vremea în care această categorie profesională se înghesuia să acapareze conducerea sistemului penitenciar)!

Sătul să tot accepte nimicnicia acestui politician, ziaristul Mirel Curea publică un articol în Evenimentul Zilei în care-i arată adevărata față!

Descoperim cu această ocazie, în sfârșit, un talent neglijat zilnic prin prezența sa în Parlament și care i-ar putea asigura, fără probleme, o pâine albă de mâncat pe unele site-uri de profil! Bineînțeles, la cele de modeling mă refer!😏

De altfel, prin 2018, în Parlament fiind împreună cu Cătălin Niță, juristul șef al ANP, am și avut o ciocnire pe teme de ”statut” cu ”păcăliciul zilei” tocmai declarat de către EVZ! Ne-am lămurit repede atunci cu privire la aptitudinile deputățești ale ”albanezului”! Toată ședința a fost transformată de către deputat într-un atac continuu la adresa pensiilor și salariilor din sistemul penitenciar!

Iată-l, acum, în toată goliciunea deputățească https://evz.ro/deputatul-roman-un-pacalici-in-oglindirea-parlamentului.html! Să ne minunăm și să înțelegem ce putem găsi prin Parlament!

Dar, nu avem, oare, și noi prin pușcăriile patriei numeroși clienți care se pozează în asemenea ipostaze, unii reușind să le și posteze pe rețelele sociale aidoma deputatului nostru?

Goliciune mare, mare de tot, d-le deputat!

Din păcate pentru noi, cetățenii, goliciunea dvs, nu neapărat cea fizică, pare a fi un standard specific politicianului român!

S-auzim de bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: