Directorul plătește

Cât l-a costat pe un director de unitate faptul că nu a răspuns la petiția unui angajat în termenul prevăzut de lege aflăm din Ordinul Ministrului Justiției nr. 2108/c/31.03.2021.

Se pare că, ministrul Stelian Ion, nu stă mult pe gânduri când este vorba de a aplica sancțiuni disciplinare directorilor de unități penitenciare.

Pe scurt, directorul unei veșnic ”răvășite” unități  penitenciare „de dincolo de Olt”, a aflat că a fost sancționat disciplinar de către ministrul Stelian Ion cu ”mustrare scrisă”  pentru faptul că nu a comunicat un răspuns către autorul petiției în cauză!

Comisia de disciplină din M.J. a concluzionat, în unanimitate, că directorul în cauză ”se face vinovat pentru că nu a răspuns la adresa nr. 253889/22.12.2020″(n.a. petiția angajatului)!

În fapt era vorba despre a comunica unui agent numărul zilelor de concediu medical de care beneficiase în ultimele 365 de zile calendaristice! O întrebare simplă pentru un răspuns la fel de simplu și care putea fi redactat și transmis în maximum 15 minute(chiar dacă ”e un picuț mai greu uneori cu tastatura”).

Acum nu știm dacă lipsa răspunsului se datorează relei voințe sau e vorba despre clasica superficialitate ori dezinteresul cu care unii proțăpiți prin funcții își tratează propriul personal!

S-auzim de bine și să învățăm ceva din pățania oltenească de mai sus!

Un gând despre „Directorul plătește

  1. Sunt curios,de ce ,de atata timp nu s a facut nimic in ceea ce priveste unitatea ,,ravasita”…..cunoscandu se meritele deosebite a celui ajuns director ,sustinut fiind de cele 2 sindicate ,unul dintre presedinti fiind (edit admin) fiind acceptata de mai marii conducatori.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: