S-a decis!

Liderii noii coaliții (care se dorește la guvernare pentru următorii 4 ani) au anunțat în urmă cu numai 5 minute că Ministerul Justiției va fi condus de către un membru al USR-Plus!

Deci, rămâne cum am anunțat acum o săptămâna! Adica, ministrul Predoiu va merge, cel mai probabil, la Washington ca ambasador!

După numirea noului guvern, ca aproape de fiecare dată, vor urma previzibilele schimbări și la vârful ANP! Ceea ce nu-i neapărat un motiv de bucurie! Doar că, cutumiar gândind cam asta se va întâmpla!

Și la cât de radicalizați sunt useriștii, ne putem aștepta la multe surprize după Anul Nou și nu toate vor fi bune!

S-auzim de bine!

2 gânduri despre „S-a decis!

  1. Să înțelegem, său să sperăm că un anume lider de sindicat rămâne fără metresă? Se pensionează ori se duce înapoi în zona marelui Caragiale? Nu de alta dar parcă omul este făcut să fie exponent al personajelor satirizate de marele I.L. Caragiale 😁. Cine a interacționat cu el, i-ar spune domnul Goie-varianta tristă a omului îmbătrânit fără folos.

    Apreciază

    1. Sau Mitza Biciclista. Ca are cam aceleasi obiceiuri. Se ofera aceluia de la care obtine avantaje. Ce frumos o sa i fluture shuvitza rebela de pe frunte inapoi la Caragiale. Sau la pensie.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: